Welkom bij Euroship Services.

 

Euroship Services is leverancier van bouwpakketten, casco’s van sloepen, slepers, kotters en natuurlijk ook van de Euroship Luxe Motor.

 

Euroship heeft bij de bouw van nieuwe Luxe Motor’s een voortrekkers rol vervult, het eerste schip is in januari 2001 te water gelaten en is sinds die tijd is dit het demoschip van Euroship Services. Er is inmiddels een hele serie ontwerpen ontstaan, vele variaties in styling en indeling zijn voor onze klanten uitgewerkt. Er zijn inmiddels ruim meer dan 50 stuks pakketten gesneden en door Euroship geleverd, verschillende daarvan als casco of technisch vaarklaar schip. 

 

Een goed product wordt gekopieerd, echter de orginele  ontwerpen van Euroship Services onderscheiden zich door de juiste balans tussen ontwerp, functionele ruimte en ingenieuze technische oplossingen om de wensen van de klant aan boord te realiseren.

 

Euroship Services kan naast een bouwpakket ook een technisch vaarklaar schip leveren, en door de samenwerking met gerenommeerde timmerbedrijven ook complete schepen. Naast schepen die in opdracht gebouwd worden, op dit moment zijn er 6 schepen tussen de 13,5 en 24m in aanbouw, heeft Euroship ook regelmatig schepen in aanbouw die als demo schip gebouwd worden.

 

Deze demo schepen, en anderen, zijn te koop en kunnen per direct geleverd worden. Indien U geďnteresseerd bent in een ander soort schip stuur ons dan een E-mail met uw wensen, misschien hebben wij een passend contact voor U of kunnen wij U een voorstel maken voor de bouw van een nieuw schip.

 

Nieuwbouw heeft zo zijn voordelen boven “oude” schepen.

 

Ik hoor nog graag van U,

 

Euroship services bv

Kees Cornelissen

 

Stuur een e-mail,   info@euroshipservices.nl