schetsboek

Schetsontwerpen, het resultaat van een idee, een gesprek met een klant, of zomaar een variatie op een bestaand ontwerp.

De ontwerpen die hier volgen zijn juist bedoeld om de verschillende mogelijkheden te laten zien. Het kan U ook uitnodigen om zelf te "knippen en plakken" om zo Uw eigen schip te creŽren.

Wilt U de verschillende mogelijkheden eens bespreken maak dan gerust een afspraak en we kunnen dan kijken of we uw wensenpakket in een persoonlijk schip kunnen gieten.

Een schip op maat, een bouwpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet sleutelklaar schip, afhankelijk van Uw wensen en Uw eigen mogelijkheden kan Euroship Services elke leveringsomvang aanbieden om samen met U het schip van Uw dromen te realiseren.

Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Na een perooonlijk gesprek kunnen wij aan de hand van Uw informatie een juiste offerte maken voor een snijpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet afgebouwd schip.