Luxe motor 1200

Een schip op maat, een bouwpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet sleutelklaar schip, afhankelijk van Uw wensen en Uw eigen mogelijkheden kan Euroship Services elke leveringsomvang aanbieden om samen met U het schip van Uw dromen te realiseren.

Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Na een perooonlijk gesprek kunnen wij aan de hand van Uw informatie een juiste offerte maken voor een snijpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet afgebouwd schip.

Geheel nieuw opgezet ontwerp van een luxe motor, gebruikmakend van een orgineel lijnenplan met aangepaste holte en zeeg om het varen en wonen aan boord optimaal te kunnen benutten.

Vast stalen stuurhuis, open kuip met banken achterop, kuip en stuurhuis bevinden zich op een niveau, het dek in het achterschip is recht tot ongeveer midscheeps en loopt dan met de zeeg mee omhoog naar het voordek.

Gangboord ter plaatse van de schuifdeur in het stuurhuis is dezelfde hoogte als de vloer binnen. De motor bevind zich onder het achterste deel van het stuurhuis.

Het ontwerp kan naar persoonlijke wensen aangepast worden. De lengte is naar keuze, het 12 mtr. ontwerp heeft een breedte van 4.00 mtr.

De diepgang is zonder ballast 0.90 mtr. een grotere diepang met vaste ballast, en een hoger vrijboord is mogelijk. Grote brandstoftanks, watertanks en vuilwater zijn mogelijk, er is ruimte voor totaal ong. 4000 liter.

De hier getoonde indeling is een voorzet van Euroship Services en kan aangepast worden, maak Uw eigen indeling en schrijf Uw eigen technische uitvoering en Uw schip wordt op maat uitgevoerd, wij kunnen dit dan als platenpakket of als casco leveren.

Afmetingen

lengte over alles, als getekend: 12 mtr.
breedte over alles: 3.95 mtr.
diepgang: 0,90 mtr.
kruiphoogte: 2,85 mtr.
waterverplaatsing: 18 ton

 

Casco

Gehele romp en roefbeplating: 5mm
schotten, kuip, banken: 5mm
gesneden spanten: 5mm
motor fundatie: 8mm
berghout: gesneden plaat 150 * 15 mm
dek en vloerprofiel: T 50 * 50 * 5

 

Technische uitvoering 

Voortstuwing: Naar keuze, een of twee motoren, ongeveer 50 Hp vermogen nodig voor de rompsnelhied van ong. 14 15 km/h
Koeling: Kielkoeling, geen buitenboordwater naar binnen, droge uitlaat
Schroefas / schroef: Watergesmeerd met binnenlager 24" Vierblads schroef
Druklager: Python drive druklager / koppeling
Roeren: Geprofileerd roer afgesteund op de hak
Stuurmachine: Hydraulisch stuurwerk, tweemaal 43 graden slag
Brandstoftank: 1200 ltr.
Watertank: 1200 ltr.
Vuilwatertank: 800 ltr.