Tjalk 1500

Een schip op maat, een bouwpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet sleutelklaar schip, afhankelijk van Uw wensen en Uw eigen mogelijkheden kan Euroship Services elke leveringsomvang aanbieden om samen met U het schip van Uw dromen te realiseren.

Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Na een perooonlijk gesprek kunnen wij aan de hand van Uw informatie een juiste offerte maken voor een snijpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet afgebouwd schip.

Een Tjalk, dit oer Hollandse schip leeft weer. Recent worden er weer nieuwe tjalken gebouwd. Ingegeven door de ideale woonruimte die aan boord van een tjalk gemaakt kan worden heeft Euroship Services nu een tjalk op stapel staan. Gebruikmakend van originele lijnenplannen, fraaie nooit stilstaande lijnen, moderne platte kimmen en een vol voor- en achterschip ontstaat een schip wat bij uitstek een "Frankrijk" schip is.

De tjalk kan in vele uitvoeringen gemaakt worden, de mogelijkheden zijn min of meer gelijk aan de mogelijkheden die de Euroship Luxe motor kan bieden. Kijk voor voorbeelden van verschillende indelingen ook bij de luxe motor's we kunnen dergelijke indelingen ook uitvoeren met een tjalk als lijnenplan

Prijs

Platenpakket, alle plaatonderdelen uitgesneden: euro 32.500,=
Profielen pakket, alle benodigde profielen: euro 3.250,=
Alle platen waar nodig, zetten, buigen en vormen: euro 2.750,=
Casco compleet, het complete casco: euro 96.500,=
prijzen excl. btw en af fabriek

 

Afmetingen

Lengte: van 15 tot 25 meter
Breedte: van 4.40 tot 4.95 meter
Diepgang: van 0.80 tot 1.15 meter
Kruiphoogte: onder 3.20 meter