Luxe motor 1350

Een schip op maat, een bouwpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet sleutelklaar schip, afhankelijk van Uw wensen en Uw eigen mogelijkheden kan Euroship Services elke leveringsomvang aanbieden om samen met U het schip van Uw dromen te realiseren.

Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Na een perooonlijk gesprek kunnen wij aan de hand van Uw informatie een juiste offerte maken voor een snijpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet afgebouwd schip.

Geheel nieuw opgezet ontwerp van een luxe motor, gebruikmakend van een orgineel lijnenplan met aangepaste holte en zeeg om het varen en wonen aan boord optimaal te kunnen benutten.

Een geheel ander ontwerp en een ander aanpak dan bij de andere modellen luxe motor schepen. Het stuurhuis bevindt zich meer midscheeps en er is een mogelijkheid gemaakt voor een buitenstuurstand boven op het achterste roefdek.

Er is een open kuip die aansluit aan de achter accomodatie, er wordt in het stuurhuis en de achter roef geleefd.

Gangboord ter plaatse van de schuifdeur in het stuurhuis is dezelfde hoogte als de vloer van het stuurhuis. De motor bevind zich onder het stuurhuis.

Het laadruim, achter de stuurhut is voorzien van hoge roef met daaronder een dubbele bodem, hier kan nog zeer goed naar buiten gekeken worden, in deze ruimte bevinden zich de keuken en een ruime dinette.

Voor het stuurhuis is een lage roef, hier ligt de vloer direct op de spanten van het vlak, in deze ruimte bevind zich naar keuze een separate douche en toilet en twee ruime twee persoons hutten.

Het ontwerp kan naar persoonlijke wensen aangepast worden en kan ook in een langere versie uitgevoerd worden. De lengte is naar keuze, het 13,5 mtr. ontwerp heeft een breedte van 4.15 mtr.

De diepgang is zonder ballast 0.90 mtr. een grotere diepang met vaste ballast, en een hoger vrijboord is mogelijk. Grote brandstoftanks, watertanks en vuilwater zijn mogelijk, er is ruimte voor totaal ong. 5000 liter.

De hier getoonde indeling is een voorzet van Euroship Services en kan aangepast worden, maak Uw eigen indeling en schrijf Uw eigen technische uitvoering en Uw schip wordt op maat uitgevoerd, wij kunnen dit dan als platenpakket of als casco leveren.

Prijs

Platenpakket, alle op maat gesneden plaatonderdelen euro 24.750,=
Profielenpakket, alle benodigde profielen, op 6 mtr. lengte euro 2.200,=
Alle platen waar nodig, zetten, buigen en vormen: euro 1.750,=
Casco, platenpakket + profielenpakket gebouwd en afgelast euro 77.750,=
Prijzen excl. btw en af fabriek.
Prijs voor een technisch vaarklaar schip of een compleet schip op aanvraag.

 

Afmetingen

lengte over alles, als getekend: 13.5 mtr.
breedte over alles: 4.15 mtr.
diepgang: 0,90 mtr.
kruiphoogte: 3,0 mtr.
waterverplaatsing: 20 ton

 

Casco

Gehele romp en roefbeplating: 6mm
schotten, kuip, banken: 6mm
gesneden spanten: 6mm
motor fundatie: 8mm
berghout: gesneden plaat 150 * 15 mm
dek en vloerprofiel: T 50 * 50 * 5

 

Technische uitvoering 

Voortstuwing: Naar keuze, een of twee motoren, ongeveer 60 Hp vermogen nodig voor de rompsnelhied van ong. 14 15 km/h
Koeling: Kielkoeling, geen buitenboordwater naar binnen, droge uitlaat
Schroefas / schroef: Watergesmeerd met binnenlager 30" Vierblads schroef
Druklager: Python drive druklager / koppeling
Roeren: Geprofileerd roer afgesteund op de hak
Stuurmachine: Hydraulisch stuurwerk, tweemaal 90 graden slag
Brandstoftank: 1000 ltr.
Watertank: 1000 ltr.
Vuilwatertank: 1000 ltr.