Euroslepers Info

SCROLL de linker kolom naar beneden voor de verschillende modellen.

De Eurosleper, een mooie stalen sleepboot,

Een schip op maat, een bouwpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet sleutelklaar schip, afhankelijk van Uw wensen en Uw eigen mogelijkheden kan Euroship Services elke leveringsomvang aanbieden om samen met U het schip van Uw dromen te realiseren.

Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Na een perooonlijk gesprek kunnen wij aan de hand van Uw informatie een juiste offerte maken voor een snijpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet afgebouwd schip.

EUROSHIP Services heeft een serie sleepboten ontworpen met een klassieke uitstraling.
De slepers worden van staal gebouwd, compleet met een massief stalen kielbalk, er is aandacht besteed om diverse klassieke details in het ontwerp mee te nemen, deze details geven een extra nostalgisch effect.

De oude opduwers en sleepboten hebben model gestaan, de ontwerpen zijn tijdloos, ze zijn fraai en blijven fraai, ook over tien jaar, of zelfs honderd jaar, een stalen schip gaat immers meer dan een mensenleven mee, er varen nu immers nog stalen schepen rond die voor 1900 gebouwd zijn..

Het ontwerp is met eenvoudige lijnen opgezet en op de computer zijn hier zogenaamde afwikkelbare plaatvormen van gemaakt. De platen kunnen zo in het werk aangebracht worden, er is dus geen tijdrovend vormwerk nodig, alle plaatuitslagen kunnen eenvoudig in de vorm "gevouwen" worden.

Het bouwpakket van de Eurosleper bestaat uit het snijpakket van alle stalen plaatdelen en het profielpakket, het kan ook afzonderlijk besteld worden en wordt compleet geleverd met een goede set technische tekeningen voorzien van diverse uitvergrootte details.

Alle onderdelen worden op maat geleverd en de alle onderdelen zijn voorzien van spantlijnen en hulplijnen. De gesneden platen zijn exact op maat en wanneer de platen samengebouwd worden ontstaat de vorm van het casco. Op deze manier is het mogelijk om met normaal hobby gereedschap snel en nauwkeurig een casco te bouwen.

De slepers zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen leverbaar. De kleinste sleper is de EUROSLEPER 550 en de grootste op dit moment de EUROSLEPER 1150. Op dit moment werken we aan een nieuw ontwerp van een EUROSLEPER 12.50 mtr.

De ontwerpen zijn zodanig opgezet dat we snel en eenvoudig aanpassingen aan het casco kunnen doorvoeren, heeft U bijvoorbeeld een oude Lister of andere grote langzaamloper dan kunnen we de motorfundatie en het schroefasraam voor U aanpassen, meestal kan dit zonder meerkosten.

De Eurosleper 550 is een geheel open sleper, op verzoek kan hier ook een klein vast roefje op geplaatst worden. De motor wordt onder kuipvloer geplaatst.

De EUROSLEPER 660 is ruimer opgezet en heeft al een mooie vaste roef. Deze vaste roef geeft een grote meerwaarde aan Uw schip, echt een sleper met toegevoegde waarde! Er is ruimte aan boord voor een keuken, een toilet! en een ruime zit / slaapbank met tafel.

Het varen met deze sleper is zoveel meer als varen met een open boot. Nu kunt U ook gaan varen met twijfelachtig weer, en ook tochtjes van meerdere dagen zijn mogelijk. U kunt tenslotte Uw natje een droogje meenemen, een potje koken en natuurlijk heerlijk aan boord slapen.

De vaste roef is goed af te sluiten zodat Uw kostbare spullen beschermd kunnen achterblijven wanneer U niet aan boord bent. U kunt nu de bootspullen aan boord laten dus geen heen en weer gesleep, stap in en vaar weg.

De grotere SLEPERS krijgen meer ruimte, zowel buiten als binnen, het zijn al volwaardige motorschepen. De EUROSLEPER 770 heeft naast een ruime open kuip ook al een vast stuurhuis, zo wordt dit echt een schip voor het hele jaar.

Varen wordt een belevenis ook bij slecht en koud weer, juist op de momenten dat de natuur rond het water op haar mooist is.

Het vast stuurhuis kan eventueel ook neerklappend gemaakt worden om de doorvaarthoogte te verminderen.

Nog een slag groter zijn de EUROSLEPER 880 en 990 deze modellen zijn qua ruimte direct vergelijkbaar met de populaire kleine open kuip kotters, en daardoor ook geschikt voor langere reizen.

Deze schepen hebben een ruime kuip en stuurhuis, de voorroef is vrij in te delen, de stahoogte in deze sloepen is overal 2 meter.

De euroslepers zijn handzame stoere schepen, eenvoudig te varen en goedkoop in onderhoud en verbruik.

De euroslepers zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, heeft U zelf een idee over de indeling en bijvoorbeeld het stuurhuis, of wilt U een grote ouderwetse motor plaatsen, laat het ons weten wij maken graag een platenpakket op maat.

Kijk verder bij de afzonderlijke modellen naar indeling en technische uitvoering, indien U vragen heeft over de modellen of de verschillende mogelijkheden dan horen wij het graag.

Euroship Services, ...........de juiste weg naar een perfecte sleper !

 

EUROSLEPER 550 -- kijk verder bij eurosleper 550
voor technische informatie en meer foto's.

EUROSLEPER 550 -- kijk verder bij eurosleper 550
voor technische informatie en meer foto's.

EUROSLEPER 660 -- kijk verder bij eurosleper 660
voor technische informatie en meer foto's.

EUROSLEPER 660 -- kijk verder bij eurosleper 660
voor technische informatie en meer foto's.

EUROSLEPER 770 -- kijk verder bij eurosleper 770
voor technische informatie en meer foto's.

EUROSLEPER 770 -- kijk verder bij eurosleper 770 voor meer foto's
dit casco is te koop bel 0487 571498

Afgebouwd in Friesland, geschikt voor rolstoelgebruik.

Eurosleper 770, aangepaste versie, heeft rolstoel lift om vanuit de stuurhut naar de voorroef te gaan.

EUROSLEPER 880 -- kijk verder bij eurosleper 880
voor technische informatie en meer foto's.
dit casco is te koop bel 0487 571498

EUROSLEPER 990 -- kijk verder bij eurosleper 990
voor technische informatie en meer foto's.

EUROSLEPER 990 -- kijk verder bij eurosleper 990
voor technische informatie en meer foto's.

EUROSLEPER 1150 -- kijk verder bij eurosleper 1150
voor technische informatie en meer foto's.

EUROSLEPER 1150 -- kijk verder bij eurosleper 1150
voor technische informatie en meer foto's.