Classic kotters info

SCROLL de linker kolom naar beneden voor de verschillende modellen.

EUROSHIP CLASSIC KOTTERS

Een schip op maat, een bouwpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet sleutelklaar schip, afhankelijk van Uw wensen en Uw eigen mogelijkheden kan Euroship Services elke leveringsomvang aanbieden om samen met U het schip van Uw dromen te realiseren.

Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Na een perooonlijk gesprek kunnen wij aan de hand van Uw informatie een juiste offerte maken voor een snijpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet afgebouwd schip.

De serie Classic Kotters is door Euroship Services ontworpen om aan de vraag te voldoen van veel mensen voor een eenvoudig en handzaam schip.

De Classic kotters zijn ontworpen met eenvoudige lijnen, en deze eenvoud maakt het tot een vriendelijk en kostenbewust schip. De serie Classic kotters is speciaal opgezet om geheel aan Uw wensen aangepast te worden, wilt u een ander indeling, of zelfs een ander stuurhuis of voorroef, het kan allemaal.

Kijk verder op de site waar U bijvoorbeeld een Euroship Classic kotter tegenkomt met alleen een lage voorroef.

Een eenvoudig en handzaam schip uit zich op divers gebied, al te beginnen bij de bouw, eenvoudige lijnen maken eenvoudige vormen en ook eenvoudige plaatuitslagen.

Het is dus een eenvoudig te bouwen schip. De vormen zijn vloeiend en de platen worden eenvoudig op zijn plaats gebracht. Het schip is natuurlijk geheel opgebouwd uit afwikkelbare vormen dus ook bij de Classic kotters is geen kostbaar en moeilijk vormwerk nodig.

Het schip vouwt als het ware makkelijk in elkaar, en dit is ook tijdens de afbouw kostenbesparend. Zo zal de romp mooi strak blijven en de volle plaatvormen zorgen ervoor dat er geen platte kanten aan komen, er is dus weinig of zelfs geen plamuur nodig om dit schip mooi strak te schilderen.

Eenvoudige vormen vervelen niet en stralen rust uit, deze rust zult U ook ervaren aan boord en tijdens het varen, het schip komt heel makkelijk aan haar rompsnelheid en maakt bijna geen golven. Met heel weinig motorvermogen maakt u al een mooie snelheid.

De Classic kotter kan zeker gebouwd worden als een budgetair schip zowel voor wat betreft de bouwkosten als wat betreft de operationele kosten, het schip is eenvoudig in onderhoud en gebruik en bied een zee van ruimte.

Een Classic kotter kan geheel aan Uw wensen aangepast worden, wilt u een ander indeling, of zelfs een ander stuurhuis of voorroef, het kan allemaal. Maak een afdruk van de site en schets uw wensen uit, wij kunnen dan samen met U de wensen bespreken en kijken of een en ander gerealiseerd kan worden. Samen met U maken we er dan een mooi schip van.

Kijk verder bij de verschillende ontwerpen en de verschillende details, ontwerp details kunnen natuurlijk van het ene of andere ontwerp gebruikt worden en door de mix van details ontstaat Uw persoonlijke schip. Indien U vragen heeft over de modellen of de verschillende mogelijkheden dan horen wij het graag.

Euroship Services, ...........de juiste weg naar een perfecte Classic kotter