Naar eigen smaak Custom build

Euroship Services biedt op maat gemaakte schepen en jachten. Wij doen dit door het leveren van diverse bouwpakketten en samen met u te kijken naar het ontwerp. Wij luisteren naar uw wensen en gaan graag in gesprek om ervoor te zorgen dat u het schip krijgt waar u nog lang vaarplezier van heeft.

Interesse in Casco bouw

Wij leveren op maat gemaakte bouwpakketten, zodat u uw eigen droomboot kunt bouwen. Deze pakketten kunnen aangepast worden naar uw wensen. Zo heeft u niet alleen het best passende schip, maar ook altijd een uniek model.

Bent u geïnteresseerd of wilt u weten wat de opties zijn? Kom dan in contact met ons. Wij helpen u graag verder. Vraag naar wat er allemaal mogelijk is of laat ons u inspireren. Samen komen we tot een prachtig ontwerp.

Opgebouwd en opgeleverd Recente projecten

Euroship Services is ruimschoots ervaren op het gebied van custom build boten. Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte boot, maar weet u nog niet wat u specifiek wilt hebben? Neem dan contact met ons op of bekijk onze laatste opgeleverde projecten ter inspiratie.

Ziet u iets terug in de recente projecten dat u ook wilt hebben? Geef dit bij ons aan en wij zorgen ervoor dat ook uw boot dit onderdeel krijgt.

Naar eigen wens Zelf bouwen?

Wilt u zelf een boot bouwen? Dankzij onze op maat gemaakte bouwpakketten is dit redelijk eenvoudig. U bepaalt wat voor boot u wilt hebben, wij maken de onderdelen en u kunt zo aan de slag. Ook geven wij uitleg over hoe de boot in elkaar gezet dient te worden, waardoor u zeker weet dat u niets bent vergeten.

Op onze website staat een uitgebreide uitleg hoe u van onze bouwpakketten een droomboot kunt bouwen. Stap voor stap geven we aan wat u moet doen en we geven tips om het werk sneller en eenvoudiger te maken. Lees de uitleg goed door en houd deze tijdens het bouwen in de buurt, zodat u altijd terug kunt kijken wat de volgende stap is.

Eigen draai geven Schetsboek

Een op maat gemaakte boot bouwen begint bij de tekeningen. Hier kunt u zien hoe de boot er uiteindelijk uit moet komen te zien en uit welke onderdelen deze bestaat. Wij hebben in ons schetsboek diverse ontwerpen ter beschikking. U kunt deze gebruiken ter inspiratie van uw eigen boot of om elementen van andere ontwerpen toe te voegen aan uw eigen ontwerp. Iets gezien dat u graag wilt hebben? Laat het ons weten en we kijken samen met u naar de mogelijkheden.