Euroship Eurokotter 1600/2200

Een schip op maat, een bouwpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet sleutelklaar schip, afhankelijk van Uw wensen en Uw eigen mogelijkheden kan Euroship Services elke leveringsomvang aanbieden om samen met U het schip van Uw dromen te realiseren.

Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Na een perooonlijk gesprek kunnen wij aan de hand van Uw informatie een juiste offerte maken voor een snijpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet afgebouwd schip.

Rondspant motorschip met fraaie waaiersteven, ronde kimmen uitlopend op een geveegd achterschip, speciaal ontworpen voor de Europese binnenwateren en de Franse kanalen.

Afmetingen van 16 tot 22 meter. Het schip op bovenstaande tekening is 18 meter. Hoofddek rondom op een hoogte, dus achterdek, gangboorden, salon en stuurhut op één niveau. Een trap naar beneden naar voorste accommodatie waar veel leefruimte is door ruime opzet en ruim grootspant van het schip.

Machinekamer achter in het schip met mogelijkheid om een grote achterpiek te maken voor natte en/of droge opslag, of de bijboot, er is ruimte om een jet-rubberboot van 4 meter binnen onderdeks mee te nemen.

Onder de stuurhut ruimte voor hutten, kantoor en/of hobbyruimte. Ruime stuurhut op het hoofddek, aansluitend aan de accommodatie voorin, ruimte voor grote keuken met eetkamer of salon zithoek naar keuze, voorin eigenaarshut met badkamer en separaat toilet.

Dit project is in diverse variaties uitvoerbaar, bent U geinteresseerd neem dan gerust contact met ons op, wij maken graag een offerte op maat voor Uw persoonlijke project.

Ontdek verder
Afdrukken

Stuur de advertentie van de Euroship Eurokotter 1600/2200 door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Opmerkingen:
Doorsturen Delen Contact

Afmetingen

Lengte o.a.: 18.00 m meter Breedte o.a.: 4.80 m meter Diepgang: 1.15 m meter Doorvaarhoogte: 3,2 m meter Waterverplaatsing: Onbekend

Casco

Vlak -huid, -boei: 6 mm Schotten, -tanktop, -dek, -opbouw: 5 mm Berghouten: buis, hakoriet fender, kabelaring of rubber

Technische uitvoering

Voortstuwing: naar keuze, een of twee motoren, 145Hp vermogen, nodig voor de rompsnelheid van ong. 18 km/h Koeling: Kielkoeling, geen buitenboordwater naar binnen, droge uitlaat Schroefas: Watergesmeerd met binnenlager Druklager: Aquadrive druklager / koppeling Schroef: 30"Vierblads schroef Roeren: Vrijdragende spade-roer, of afgesteund op de hak Stuurmachine: Hydraulisch werk Brandstoftank: 3000 ltr Watertank: 2000 ltr Vuilwatertank: 2000 ltr

Prijs

In verband met fluctuerende staalprijzen, stuur een E mail voor de actuele prijzen. Platenpakket, alle plaatonderdelen op maat uitgesneden: euro 63.500,= Profielen pakket, alle benodigde profielen, plat, T, hoek-ijzer: euro 2.900,= Alle platen waar nodig, zetten, buigen en vormen: euro 6.500,= Casco compleet, het complete casco afgelast en wel: euro 155.000,= Prijzen excl. btw en af fabriek.

Bekijk de Euroship Eurokotter 1600/2200

Specificaties van de Euroship Eurokotter 1600/2200

Algemeen

Doorvaarthoogte normaal
3,2 m
Diepgang
115 cm
Afdrukken