Euroship Luxe Motor 2000 AC

Een schip op maat, een bouwpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet sleutelklaar schip, afhankelijk van Uw wensen en Uw eigen mogelijkheden kan Euroship Services elke leveringsomvang aanbieden om samen met U het schip van Uw dromen te realiseren.

Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Na een perooonlijk gesprek kunnen wij aan de hand van Uw informatie een juiste offerte maken voor een snijpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet afgebouwd schip.

Het hier getoonde ontwerp is uitgevoerd met achterkajuit, het ontwerp kan natuurlijk ook in andere afmetingen geleverd worden. Dit schip is uitgevoerd met een hydraulisch neer te laten stuurhut, de doorvaarthoogte kan hierdoor tot 2,5 meter beperkt worden. Ook is dit schip uitgevoerd met spudpalen.

Er is veel leefruimte, ruime achterkajuit, ruime stuurhut en veel ruimte in de midroef. Let op het dek boven de achterkajuit, dit dek is langsscheeps vlak gemaakt zodat er een tafel en stoelen op kan staan. De zeeg van de achterkajuit loopt gewoon door dus dit vlakke dek doet geen afbreuk aan de traditionele lijnen. Het is een meer traditioneel ontwerp, er kan naar keuze ook buiten gestuurd worden met een tweede stuurstand op het achterkajuit dek.

Aluminium stuurhut, hydraulisch neer te laten, stuurhuis en gangboord bevinden zich op een niveau, het dek in het achterschip is recht tot ongeveer midscheeps en loopt dan met de zeeg mee omhoog naar het voordek. Onderdeks en onder de lage voor- roef ligt de vloer direct op de spanten van het vlak, in deze ruimte bevinden zich middensalon en de hutten.

Het ontwerp kan naar persoonlijke wensen aangepast worden. De lengte is naar keuze, het 20 mtr. ontwerp heeft een breedte van 4.85 mtr. De diepgang is zonder ballast 1.00 mtr. een grotere diepang met vaste ballast, en een hoger vrijboord is mogelijk. Grote brandstoftanks, watertanks en vuilwater zijn mogelijk, er is ruimte voor totaal ong. 9000 liter.

De hier getoonde indeling is een voorzet van Euroship Services en kan aangepast worden, maak Uw eigen indeling en schrijf Uw eigen technische uitvoering en Uw schip wordt op maat uitgevoerd, wij kunnen dit dan als platenpakket of als casco leveren

Ontdek verder
Afdrukken

Stuur de advertentie van de Euroship Luxe Motor 2000 AC door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Opmerkingen:
Doorsturen Delen Contact

Afmetingen

Lengte o.a.: 19.95 m meter Breedte o.a.: 4.85 m meter Diepgang: 1.00 m meter Doorvaarhoogte: 3,2 m meter Waterverplaatsing: Onbekend

Casco

Gehele romp en roefbeplating: 6mm schotten, kuip, banken: 5mm gesneden spanten: 6mm motor fundatie: 8mm berghout: gesneden plaat 150 * 15 mm dek en vloerprofiel: T 50 * 50 * 5

Technische uitvoering

Voortstuwing: John Deere 6068 225 HP Koeling: Kielkoeling, geen buitenboordwater naar binnen, droge uitlaat Schroefas / schroef: Watergesmeerd met binnenlager 30" Vierblads schroef Druklager: python druklager / koppeling Roeren: Geprofileerd roer afgesteund op de hak Stuurmachine: Hydraulisch stuurwerk, tweemaal 90 graden slag Brandstoftank: 3000 ltr. Watertank: 2000 ltr. Vuilwatertank: 2000 ltr.

Prijs

In verband met fluctuerende staalprijzen, stuur een E mail voor de actuele prijzen. Platenpakket, alle op maat gesneden plaatonderdelen euro 97.950,= Profielenpakket, alle benodigde profielen, op 6 mtr. lengte euro 6.000,= Alle platen waar nodig, zetten, buigen en vormen: euro 4.250,= Casco, platenpakket + profielenpakket gebouwd en afgelast euro 225.000,= Prijzen excl. btw en af fabriek. Prijs voor een technisch vaarklaar schip of een compleet schip op aanvraag.

Bekijk de Euroship Luxe Motor 2000 AC

Specificaties van de Euroship Luxe Motor 2000 AC

Algemeen

Doorvaarthoogte normaal
3,2 m
Diepgang
100 cm
Afdrukken