Euroship Klipper 2300

Een schip op maat, een bouwpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet sleutelklaar schip, afhankelijk van Uw wensen en Uw eigen mogelijkheden kan Euroship Services elke leveringsomvang aanbieden om samen met U het schip van Uw dromen te realiseren.

Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Na een perooonlijk gesprek kunnen wij aan de hand van Uw informatie een juiste offerte maken voor een snijpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet afgebouwd schip.

Euroship Klipper, geheel nieuw opgezet ontwerp van een echte klipper, het lijnenplan heeft een aangepaste holte en zeeg om het varen en wonen aan boord optimaal te kunnen benutten. Dit schip krijgt hydraulische aandrijving, twee kleine motoren in silent pack's die zowel separaat als samen het schip aan kunnen drijven, lage snelheid één powerunit, hoge snelheid beide powerunits.

Vast stalen stuurhuis, of naar wens een aluminium hydraulisch zakkende stuurhut, mooie traditionel achterwoning die vanuit de middenroef binnendoor bereikbaar is onder het stuurhuis door.

Gangboord ter plaatse van de deur in het stuurhuis is dezelfde hoogte als de vloer binnen. Het laadruim, achterste deel, is voorzien van hoge roef met daaronder een dubbele bodem, hier kan nog zeer goed naar buiten gekeken worden, in deze ruimte bevinden zich de keuken en een ruime dinette.

Bij dit onwerp wordt de middenroef rondom betimmerd en wordt verder gebruik gemaakt van losse meubels. Het wordt dus een knusse huiskamer. Het voorste deel heeft een lage roef, hier ligt de vloer direct op de spanten van het vlak, in deze ruimte bevind zich naar keuze een separate douche en toilet en een ruime twee persoons hut.

Het ontwerp kan naar persoonlijke wensen aangepast worden. De lengte is naar keuze, het 23 mtr. ontwerp heeft een breedte van 4.75 mtr. De diepgang is zonder ballast 1.00 mtr. een grotere diepang met vaste ballast, en een hoger vrijboord is mogelijk. Grote brandstoftanks, watertanks en vuilwater zijn mogelijk, er is ruimte voor totaal ong. 9000 liter.

De hier getoonde indeling is een voorzet en kan aangepast worden, maak Uw eigen indeling en schrijf Uw eigen technische uitvoering en Uw schip wordt op maat uitgevoerd, elke leveringsomvang is mogelijk, wij kunnen dit dan als platenpakket, casco, technsich vaarklaar schip of geheel compleet leveren.

 

 

 

Ontdek verder
Afdrukken

Stuur de advertentie van de Euroship Klipper 2300 door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Opmerkingen:
Doorsturen Delen Contact

Afmetingen

Lengte o.a.: 23.00 m meter Breedte o.a.: 4.75 m meter Diepgang: 1.00 m meter Doorvaarhoogte: 3,2 m meter Waterverplaatsing: Onbekend

Casco

Gehele romp en roefbeplating: 6mm schotten, kuip, banken: 5mm gesneden spanten: 6mm motor fundatie: 8mm berghout: gesneden plaat 150 * 15 mm dek en vloerprofiel: T 50 * 50 * 5

Technische uitvoering

Voortstuwing: Naar keuze, ongeveer145 Hp vermogen nodig voor de rompsnelhied van ong. 17 à 18 km/h dit schip krijgt hydraulische aandrijving met twee kleine motoren in silent pack. Koeling: Kielkoeling, geen buitenboordwater naar binnen, droge uitlaat Schroefas / schroef: Watergesmeerd met binnenlager 30" Vierblads schroef Druklager: Aquadrive druklager / koppeling Roeren: Geprofileerd roer afgesteund op de hak Stuurmachine: Hydraulisch stuurwerk, tweemaal 90 graden slag Brandstoftank: 3000 ltr. Watertank: 2000 ltr. Vuilwatertank: 2000 ltr.

Prijs

In verband met fluctuerende staalprijzen, stuur een E mail voor de actuele prijzen. Platenpakket, alle op maat gesneden plaatonderdelen euro 92.500,= Profielenpakket, alle benodigde profielen, op 6 mtr. lengte euro 8.400,= Alle platen waar nodig, zetten, buigen en vormen: euro 7.750,= Casco, platenpakket + profielenpakket gebouwd en afgelast euro 245.500,= Prijzen excl. btw en af fabriek. Prijs voor een technisch vaarklaar schip of een compleet schip op aanvraag

Bekijk de Euroship Klipper 2300

Specificaties van de Euroship Klipper 2300

Algemeen

Doorvaarthoogte normaal
3,2 m
Diepgang
100 cm
Afdrukken