Euroship Luxe Motor 2300 Woonschip

Een schip op maat, een bouwpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet sleutelklaar schip, afhankelijk van Uw wensen en Uw eigen mogelijkheden kan Euroship Services elke leveringsomvang aanbieden om samen met U het schip van Uw dromen te realiseren.

Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Na een persoonlijk gesprek kunnen wij aan de hand van Uw informatie een juiste offerte maken voor een snijpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet afgebouwd schip.

Geheel nieuw opgezet ontwerp van een luxe motor, gebruikmakend van een origineel lijnenplan met aangepaste holte en zeeg om het wonen aan boord optimaal te kunnen benutten.

Dit schip wordt uitsluitend als woonschip gebruikt. Het schip ligt in Amsterdam.

Het hier getoonde ontwerp is door de dienst binnenwaterbeheer goedgekeurd en er is een bouwvergunning voor afgegeven.

Op dit moment hebben we nog een ander project lopen, een 15 meter orginele luxe motor, ook voor dit schip is een goedkeuring voor afgegeven.

Wij hebben contact met dienst binnenwaterbeheer en kunnen U behulpzaam zijn met het ontwerpen van een schip wat aan de nieuwe richtlijnen voldoet.

De hier getoonde indeling is een voorzet en kan aangepast worden, maak Uw eigen indeling en schrijf Uw eigen technische uitvoering en Uw schip wordt op maat uitgevoerd, wij kunnen dit dan als platenpakket of als casco leveren.

Ontdek verder
Afdrukken

Stuur de advertentie van de Euroship Luxe Motor 2300 Woonschip door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Opmerkingen:
Doorsturen Delen Contact

Afmetingen

Lengte o.a.: 23.00 m meter Breedte o.a.: 5.00 m meter Diepgang: 1.30 m meter Doorvaarhoogte: 3 m meter Waterverplaatsing: Onbekend

Casco

Gehele romp en roefbeplating: 6mm schotten, kuip, banken: 5mm gesneden spanten: 6mm motor fundatie: 8mm berghout: gesneden plaat 150 * 15 mm dek en vloerprofiel: T 50 * 50 * 5

Technische uitvoering

Geen motor of schroefas, uitsluitend als woonschip in gebruik.

Prijs

In verband met fluctuerende staalprijzen, stuur een E mail voor de actuele prijzen. Platenpakket, alle op maat gesneden plaatonderdelen euro 89.500,= Profielenpakket, alle benodigde profielen, op 6 mtr. lengte euro 7.400,= Alle platen waar nodig, zetten, buigen en vormen: euro 6.750,= Casco, platenpakket + profielenpakket gebouwd en afgelast euro 230.500,= Prijzen excl. btw en af fabriek. Prijs voor een technisch vaarklaar schip of een compleet schip op aanvraag

Bekijk de Euroship Luxe Motor 2300 Woonschip

Specificaties van de Euroship Luxe Motor 2300 Woonschip

Algemeen

Doorvaarthoogte normaal
3 m
Diepgang
130 cm
Afdrukken