Euroship Luxe Motor 2400

Een schip op maat, een bouwpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet sleutelklaar schip, afhankelijk van Uw wensen en Uw eigen mogelijkheden kan Euroship Services elke leveringsomvang aanbieden om samen met U het schip van Uw dromen te realiseren.

Heeft U speciale wensen dan nodigen wij U uit om de tekeningen van de website te printen en Uw eigen indeling en details in te schetsen. Denk na over de technische uitvoering en uw wensen hieromtrent en zet deze op papier. Na een perooonlijk gesprek kunnen wij aan de hand van Uw informatie een juiste offerte maken voor een snijpakket, een casco, een technisch vaarklaar schip of een compleet afgebouwd schip.

Geheel nieuw opgezet ontwerp van een luxe motor, gebruikmakend van een orgineel lijnenplan met aangepaste holte en zeeg om het varen en wonen aan boord optimaal te kunnen benutten. dit ontwerp heeft een aluminium hydraulisch zakbare stuurhut, open kuip met banken achterop, kuip en stuurhuis bevinden zich op een niveau, het dek in het achterschip is recht tot ongeveer midscheeps en loopt dan met de zeeg mee omhoog naar het voordek.

De motor bevind zich onder het achterste deel van het stuurhuis. de middenroef is hoger met daaronder een dubbele bodem, hier kan nog zeer goed naar buiten gekeken worden, in deze ruimte bevinden zich de keuken en de ruime middenwoning. Bij dit onwerp wordt de middenroef rondom betimmerd en wordt verder gebruik gemaakt van losse meubels. Het wordt dus een knusse huiskamer.

Het voorste deel heeft een lage roef, hier ligt de vloer direct op de spanten van het vlak, in deze ruimte bevind zich naar keuze een separate douche en toilet en een ruime twee persoons hut. Onder het voorste deel van het stuurhuis zijn bij dit ontwerp nog eens twee gastenhutten, dit schip wordt ook gebruikt als charter schip.

Het ontwerp kan naar persoonlijke wensen aangepast worden. De lengte is naar keuze, dit 24 mtr ontwerp heeft een breedte van 4.85 mtr. De diepgang is zonder ballast 1.00 mtr. een grotere diepang met vaste ballast, en een hoger vrijboord is mogelijk. Grote brandstoftanks, watertanks en vuilwater zijn mogelijk, er is ruimte voor totaal ong. 9000 liter. Bij dit ontwerp is een auto garage benedendeks gemaakt met een ruime zitkuip op het voordek

De hier getoonde indeling is een voorzet en kan aangepast worden, maak Uw eigen indeling en schrijf Uw eigen technische uitvoering en Uw schip wordt op maat uitgevoerd, wij kunnen dit dan als platenpakket, casco of technisch vaarkaar schip leveren.

Ontdek verder
Afdrukken

Stuur de advertentie van de Euroship Luxe Motor 2400 door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Opmerkingen:
Doorsturen Delen Contact

Afmetingen

Lengte o.a.: 24.00 m meter Breedte o.a.: 4.85 m meter Diepgang: 1.20 m meter Doorvaarhoogte: 3,2 m meter Waterverplaatsing: Onbekend

Casco

Gehele romp en roefbeplating: 6mm, vlak en kiel in 20mm uitgevoerd schotten, kuip, banken: 5mm gesneden spanten: 6mm motor fundatie: 8mm berghout: gesneden plaat 150 * 15 mm dek en vloerprofiel: T 50 * 50 * 5

Technische uitvoering

Voortstuwing: Naar keuze, een of twee motoren, ongeveer145 Hp vermogen nodig voor de rompsnelhied van ong. 17 à 18 km/h Koeling: Kielkoeling, geen buitenboordwater naar binnen, droge uitlaat Schroefas / schroef: Watergesmeerd met binnenlager 30" Vierblads schroef Druklager: Aquadrive druklager / koppeling Roeren: Geprofileerd roer afgesteund op de hak Stuurmachine: Hydraulisch stuurwerk, tweemaal 90 graden slag Brandstoftank: 3000 ltr. Watertank: 2000 ltr. Vuilwatertank: 2000 ltr.

Prijs

In verband met fluctuerende staalprijzen, stuur een E mail voor de actuele prijzen. Platenpakket, alle op maat gesneden plaatonderdelen euro 97.500,= Profielenpakket, alle benodigde profielen, op 6 mtr. lengte euro 8.400,= Alle platen waar nodig, zetten, buigen en vormen: euro 7.750,= Casco, platenpakket + profielenpakket gebouwd en afgelast euro 295.500,= Prijzen excl. btw en af fabriek. Prijs voor een technisch vaarklaar schip of een compleet schip op aanvraag.

Bekijk de Euroship Luxe Motor 2400

Specificaties van de Euroship Luxe Motor 2400

Algemeen

Doorvaarthoogte normaal
3,2 m
Diepgang
120 cm
Afdrukken